Read Time:2 Minute, 5 Second

Televizor Samsung 55HU7100 Ultra HD 4K

0 0

Televizoarele curbate sunt cea mai noua dorinta a celor pasionati de tehnologie. Este si normal, in conditiile in care sunt mari, ofera imagini pline si creaza un adevarat cinema in livingul fiecarei case . Samsung 55HU7100 este un astfel de televizor si este cu adevarat impresionant. Fiind un Smart LED, este construit in asa fel incat sa iti taie rasuflarea prin culori, prin sunet si prin imagine.
Aspectul sau este unul foarte fin si placut, asadar, se va potrivi de minune in sufrageria ta, oferindu-i un aer placut si futurist.

Daca indraznesti sa achizitionezi acest televizor, vei descoperi un ecran cu diagonala de 138 de centimetri si caracteistici, pe alocuri, uimitoare. Este adevarat, Samsung 55HU7100 nu este echipat cu tehnologia 3D, insa acest lucru poate sa nu reprezinte o mare problema.

Care sunt principalele caracteristici ale televizorului?

Display-ul. Diagonala de 138 de centimetri are o rezolutie foarte atractiva, UHD 4K, care asigura o calitate a imaginii foarte buna. Imaginea este propulsata si de cateva caracteristici deosebite, cum ar fi CMR 800 ( Clear Motion Rate 800) care asigura cursivitatea, Mega DCR sau Wide Color Enhancer Plus. Atunci cand te uiti la filme sau la un eveniment sportiv, te poti bucura de modulele implementate de Samsung, cum ar fi Film Mode sau Natural Mode Suport.

Conectivitate. Este foarte important ca televizorul sa dispuna de o conectivitate superioara, deoarece traim intr-o lume a tehnologiei, iar dispozitivele pe care le detinem trebuie sa poata fi conectate intre ele. Putem conecta orice dispozitiv la Samsung 55HU7100, incepand cu laptopul si telefonul si terminand cu consola de jocuri sau playerul audio. Acest lucru este posibil datorita numeroaselor porturi, cum ar fi cele 3 porturi USB 2.0 sau portul SCART.

Sunet. Sunetul este si el foarte important, daca ne dorim o experienta cu adevarat deosebita. Din fericire, Samsung 55HU7100 este dotat cu un sunet perfect, puternic si clar. Cei 20 de W RMS sunt suficient de puternici pentru a oferi calitate indiferent de marimea incaperii si inglobeaza cateva caracteristici speciale, cum ar fi Dolby Digital Plus, Virtual Surround sau Dialog Clarity.

Desi este foarte mare, televizorul nu are un consum de energie foarte mare, conform producatorului consumand doar 102W. Este un consum care nu iti va scoate foarte multi bani din buzunar, chiar daca vei tine televizorul pornit intreaga zi.

Desi are si puncte minus, cum ar fi lipsa tehnologiei 3D sau lipsa unor porturi USB 3.0, putem spune ca Samsung 55HU7100 este un televizor excelent, care merita toata atentia.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post REVIEW Canon 5D Mark IV
Next post Vremea in Grecia