Read Time:2 Minute, 38 Second

Televizoare 100 hz – calitate si performanta!

0 0

Unele dintre cele mai bune si mai apreciate televizoare pe care le puteti gasi rapid atat fizic, in magazinele de specialitate, cat si in mediul online, sunt cele care dispun de tehnologia 100 hz. Aceste televizoare sunt ideale in mod special pentru gameri si pentru persoanele care investesc destul de multi bani in dispozitive performante care sa le permita sa se bucure de o imagine de calitate putin spus superioara!

Ce presupune tehnologia 100 hz?

Practic, aceasta tehnologie presupune  intercalarea unei imagini identice intre doua imagini care au tehnologia 50 hz. Astfel, fiecare imagine se repeta de doua ori si se creeaza acel efect de miscare continua.

La momentul actual, intalnim  tehnologia 100 hz la numeroase tipuri de televizoare, precum LCD, SMART TV sau plasme si functioneaza extrem de inteligent, pentru ca procedura a fost cu mult imbunatatita.

Tehnologia in general, evolueaza in fiecare minut, iar cea 100 hz pentru televizoare nu putea sa ramana in urma, astfel ca acum, microprocesoarele ajuta aceasta tehnologie sa creeze frame-uri intermediare prin algoritmi de compensare a miscarii si de interpolare. Mai simplu spus, imaginea este mult mai buna si mai stabila iar efectul vizual este extrem de calitativ;

De ce sa alegeti tehnologia 100 hz pentru televizoare?

Cei care sunt mai putini pasionati de tehnologie, cu siguranta, inainte de alte intrebari informative, o vor pune pe aceasta – de ce sa aleaga un televizor cu tehnologie 100 hz? Raspunsul este destul de simplu si concis!

 Tehnologia 100 hz este una dintre cele mai moderne si calitative tehnologii incorporate intr-un televizor si ofera imagini extraordinar de clare, atat privitorilor cat si celor care utilizeaza televizorul pentru gaming!

Ce avantaje includ televizoarele cu tehnologie 100 hz?

Televizoarele care dispun de tehnologia 100 hz, au/afiseaza 100 de frame-uri pe secunda, 50 dintre acestea fiind originale iar 50 fiind intermediare. Acestea din urma sunt create si generate de televizor – mai exact de electronica acestuia.

Persoanele care aleg sa foloseasca televizorul in detrimentul monitorului, pentru a testa spre exemplu, ultimele jocuri aparute pe piata, ar trebui sa opteze pentru televizoarele cu tehnologia 100 hz.

Din punct de vedere vizual, afisajul ofera detalii mult mai clare, rezolutie inalta si tranzitii intre cadre, mult mai cursive. Timpul de reactie va fi mai scurt – de fractiuni de secunda iar acest lucru va permite jucatorului sa puna in valoare mai optim cadentele mari de cadre ale jocurilor;

Tehnologia 100 hz este una dintre cele mai bune de pe piata la ora actuala, iar televizoarele care dispun de ea se bucura din deplin de o calitate exceptionala a afisajului si de imagini mult mai clare si mai echilibrate. Scopul este de a oferi privitorului o experienta vizuala de neuitat, chiar in confortul propriei locuinte!

Toate imaginile se inlantuie perfect si se deruleaza rapid, fara a da senzatia ca se misca greoi. Tehnologia 100 hz a fost creata si dezvoltata pentru ca experienta privitului la televizor, sa atinga un alt nivel!

Televizoarele clasice  probabil inca mai folosesc tehnologia 50 hz, insa data viitoare cand doriti sa achizitionati un nou televizor, ati putea sa va orientati spre cele care includ tehnologia 100 hz si, probabil nu veti regreta alegerea facuta!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post  Trotineta electrica – un mijloc modern de deplasare
Next post Destinatii turistice care par ireale!