Read Time:1 Minute, 52 Second

Sistem Home Cinema 5.1 Panasonic SC-BTT405EG9

0 0

Panasonic (de origine japoneza) este unul dintre cei mai mari producatori de electronice din intreaga lume. Fiind fondata in 1918, Panasonic produce in principal televizoare, DVD-uri, telefoane, camere video, cuptoare cu microunde si sisteme audio.

Venim in atentia dvs. cu un sistem Home Cinema 5.1 ce merita luat in considerare. Cu o putere totala de aproximativ 600 W, Panasonic SC-BTT405EG9 este dedicat uzului recreational. Acest sistem suporta diverse medii de redare precum CD, DVD sau chiar Blu-Ray, fiind capabil sa execute aproape orice format de la JPG, Xvid, WAV, MP3 si pana la MKV si FLAC.
Pentru cei ce inca mai asculta radio, sistemul audio vine echipat si cu tuner FM ce ofera posibilitatea de memorare a pana la 30 de canale. In ceea ce priveste decodarea de sunet, Panasonic SC-BTT405EG9 vine cu Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby ProLogic II si multe altele.

In materie de conectivitate, aceasta se poate realiza wireless, HDMI sau audio. Conectarea dispozitivelor portabile la acest sistem audio se face ori prin Bluetooth ori prin NFC. Produsul poate fi categorisit drept economic mai ales datorita faptului ca are un consum de doar 64 W.
Odata achizitonat, va puteti bucura de muzica wireless prin conectarea telefonului sau a tabletei prin Bluetooth sau NFC direct la sistemul audio. Datele de pe dispozitivul dvs. vor fi transmise catre unitatea centrala si redate mai departe catre subwoofer si cei 5 sateliti.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui sistem audio este ca te scapa de orice grija cand vine vorba de setari si configurari. Fiind foarte simplu de utilizat, sistemul audio nu necesita cunostinte tehnice suplimentare sau consultarea manualului de utilizare pentru fiecare proces intentionat.
Mai mult, prin intermediul internetului si al retelelor din propriul domiciliu puteti accesa o varietate larga de aplicatii precum Facebook, Twitter sau chiar YouTube. Acest sistem audio este ideal atat pentru auditii muzicale cat si pentru sunet cu surround realist in ceea ce priveste productiile video.
Sistemul audio prezentat nu lasa de dorit in ceea ce priveste raportul dintre pret si calitate. Brand-ul Panasonic garanteaza persistenta produsului in timp, ferindu-va de probleme si timp pierdut pe la service-uri. Produsul beneficiaza de garantie pentru 24 de luni.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ce se intampla cu SEO?
Next post Despre Insulele Ionice