Read Time:1 Minute, 25 Second

Primii pasi spre optimizare

0 0

Iata primii pasi propusi de noi pentru a optimiza un site nou. Daca aveti posibilitatea, va recomand sa analizați piața înainte de a decide sa începeți o campanie SEO (search engine optimization) / SEM (search engine marketing) sau puteti solicita o analiza seo gratuita completand formularul de pe prima pagina.

In primul pas, nu neapărat  de optimizare, dar foarte util dacă vrei sa ai tot conținutul indexat rapid, trebuie sa te asiguri ca faci legătura intre site și Webmaster Tools din Google si Bing, apoi sa trimiți sitemap-ul în ambele. Cat timp articolele sunt de calitate, ele vor fi indexate la un interval scurt de timp.

De multe ori un articol de calitate, sau un articol ce atrage atenția o sa aducă automat backlink-uri de la vizitatorii ce sunt interesați de subiect.

Pasul următor este abordarea social media: pagina Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, etc. Nu o sa fie de ajuns doar postarea de link-uri, statisticile arata ca e bine sa te implici personal. Poți acorda câteva ore sa răspunzi la mesaje atunci când e nevoie, nu uita ca cel ce te întreabă în legătura de produsul tău poate fi un potențial client care mai are nevoie doar de câteva răspunsuri.

E bine sa atragi cât mai mult trafic, sa nu depinzi doar de motoarele de căutare.

Deși nu a apărut încă Author Rank-ul, ar fi recomandat din timp sa te apuci sa-ți faci legătura de autor (authorship) intre contul de Google+ si pagina de la website. O sa atragi mai mult trafic pentru ca în rezultate o sa iți apară poza de profil, asa capeti mai multa credibilitate și e posibil sa obții poziții mai bune în anumite căutări.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Masina de paine Tefal Bread of the World PF6118
Next post Cum a scapat Mihaela Radulescu de celulita