Read Time:2 Minute, 5 Second

Monitor Acer V226HQLBID

0 0

Monitorul Acer V226HQLBID este vedeta recenziei de astazi, despre care vom incepe prin a spune ca reprezinta o solutie optima pentru utilizatorii de PC preocupati de multitasking. Stim cu totii cat de important este sa dispui de un al doilea monitor pentru a atinge un randament conform asteptarilor, ocazie cu care va si propunem achizitionarea acestui monitor.

Acer V226HQLBID poate face echipa buna, de asemenea, si cu acei utilizatori mai putin pretentiosi din fire. De ce? In primul rand, modelul de fata nu dispune de un display tocmai generos (doar 21.5″), iar tehnologiile cu care a fost dotat nu vor putea satisface niciodata pretentiile unui gamer, spre exemplu.

Acum, ca am reperat segmentul de clienti caruia i se adreseaza, nu ne mai ramane decat sa expunem motivele care ne-au condus spre aceasta recenzie, in speta plusurile pe care le prezinta modelul lansat de producatorul taiwanez.

Tehnologia Acer eColor, specifica monitoarelor lansate in cadrul seriei V6 de la Acer, contribuie la oferirea unor imagini incredibile, ce abunda in detalii, reflexia fiind redusa la minimum cu ajutorul Acer ComfyView. Fiind vorba despre un monitor robust, Acer V226HQLBID vine echipat decent pe partea de conectivitate (DVI, HDMI, VGA).

Suportul simplu ce se poate observa in detaliu pe site-ul producatorului face ca manipularea monitorului sa se realizeze cu usurinta. In plus, daca va inscrieti in nota utilizatorilor organizati, agrafele isi vor gasi locul in zona magnetica a acestuia. Pentru a castiga si mai mult spatiu pe birou, specialistii ne recomanda sa montam monitorul pe perete.

Unghiurile de vizualizare ale lui Acer V226HQLBID sunt peste ceea ce ne propune alti jucatori de pe piata in acest segment de pret, totul raportat la un timp de raspuns de 5 ms. Un monitor FULL HD (rezolutie nativa de 1920 x 1080 pixeli) prin intermediul caruia se pot reda in conditii optime cele mai noi filme si seriale aparute la Hollywood, dar si alt continut specific.

Dupa cum spuneam si mai sus, Acer V226HQLBID este foarte prietenos cu dispozitivele existente deja in casa. Continutul multimedia de pe tablete sau laptop poate fi urmarit direct pe monitor, in conditii net superioare din punct de vedere calitativ.

In incheiere, producatorul taiwanez tine sa ne asigure ca la fabricarea monitorului Acer V226HQLBID s-au respectat normele si legile ce tin de ecologie. Acesta consuma foarte putina energie electrica, in medie 16.5 W, avand drept atu pretul competitiv, cei 2 ani de garantie oferiti si transportul gratuit asigurat de magazinul online indicat de noi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post “Responsive Design”, obligatoriu pentru SEO
Next post Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR NEW