Read Time:2 Minute, 48 Second

Logitech G910 Orion Spark

0 0

Logitech G910 Orion Spark este din cele mai bune tastauri mecanice pentru gaming si face parte din ultimele lansari ale celor de la Logitech in materie de tastaturi care reuseste sa uimeasca prin dotarile pe care le are. Gamerii vor fi cu adevarat incantati de o serie de dotari pe care le pot controla dupa bunul plac si se vor bucura de rezistenta si de flexibilitate.

Cum arata Logitech G910 Orion Spark?

Logitech G910 Orion Spark este o tastatura cu o multime de dotari si butoane care pot fi actionate de gameri. Aceasta dispune de un pad numeric cu 10 taste si de un buton care dezactiveaza cheia de windows, pentru a preveni iesirea din greseala dintr-un joc.
In stanga, vei gasi 5 butoane pentru mana stanga, care completeaza toate cele 27 de butoane in plus pe care le are aceasta tastatura. Poti sa inregistrezi absolut orice functie doresti pe aceste butoane si sa iti personalizezi modul in care te joci.

Logitech G910 Orion Spark dispune de o lumina customizabila si arata foarte bine. Practic, lumina RGB este destinata fiecarei taste in parte si poate fi personalizata individual. Poti alege intre 16.8 milioane de culori si te poti juca cum vrei la capitolul iluminare, inclusiv cu efecte precum Color Wave sau Breathing. Este adevarat, pentru cei care nu sunt obisnuiti cu o tastatura de gaming, aceasta s-ar putea sa nu fie intocmai foarte comoda. Pentru cei obisnuiti insa, este o adevarata bijuterie. Customizarea tuturor butoanelor se poate face prin intermediul software-ului care poate sa fie descarcat de pe site-ul Logitech.

Aceasta tastatura este cu adevarat impresionanta prin faptul ca este construita pe baza feedback-ului primit de la gameri. Pana acum, precedentele tastaturi aveau mici neajunsuri, insa prin Logitech G910 Orion Spark, cei de la Logitech au reusit sa asculte de comunitatea de gameri si sa ofere o tastatura care sa fie cu adevarat utila.

Logitech G910 Orion Spark este echipata cu switch-uri exclusive Romer G, care au componente ce nu pot fi gasite la alte tastaturi mecanice. Aceste switch-uri permit inregistrarea tastarilor mult mai rapid, in asa fel incat jocul sa fie cat mai cursiv.
Tastatura celor de la Logitech este inclusiv o tastatura foarte rezistenta, reusind sa faca fata fara probleme unui numar de cel putin 70 de milioane de apasari de taste. O alta caracteristica interesanta pe care o prezinta aceasta tastatura este ARX Control, care desi nu functioneaza perfect, are sanse mari sa fie imbunatatita.

Orion Spark are 113 taste normale si 11 taste multimedia, macro si alte functii. Poti sa apesi 50 de taste in acelasi timp, asadar, daca vrei sa joci un joc care implica multe apasari de taste, nu ai nicio limita in acest sens.
In ceea ce priveste software-ul, este foarte usor de folosit si este responsive. De aici poti seta absolut toate lucrurile de care ai nevoie, inclusiv culorile tastaturii.
Cu siguranta, Logitech G910 Orion Spark este una din cele mai bune tastaturi pentru gaming care merita toata atentia de catre gamerii care vor fi extrem de incantati, mai ales ca ofera o multime de functii prin care o pot personaliza.

PRO:
  • Switch-uri Romer G, cele mai rapide la ora actuala
  • App ARX + software LGS este un combo fabulos
  • Design elegant
  • 13 taste macro
  • Taste media dedicate
CONTRA:
  • Fara porturi USB
  • Fara mufe audio
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post 10 avantaje ale link-urilor contextuale
Next post Local SEO – Optimizarea unui site ce ofera servicii pe plan local