Read Time:53 Second

Istorie Santorini (Thira)

0 0

Fantastica si fabuloasa Santorini merita toate superlativele. Orice calator este vrajit de acest peisaj ireal si frumos, ramasita a uneia dintre cele mai mari eruptii din istorie. Este foarte aglomerat, dar merita.

Caldera si stancile multicolore sunt cu adevarat fabuloase. Daca doriti sa va bucurati de toata aceasta frumusete, este bines a veniti cu un feribot lent, cu puntea descoperita, decat cu un catamaran inchis.

Santorini este vestita pentru apusurile spectaculoase. Satul Oia, in nordul insulei, este un loc vestit pentru a vedea apusul, deoarece are o vedere neintrerupta, pana cand soarele dispare la orizont. La sud de marginea calderei se afla insulele Nea Kameni si Thirasia. Puteti alege. Puteti sa va bucurati de apus din orice loc al marginii calderei, mai ales daca vreti sa evitati aglomeratia de la Oia.

Portul principal, Athinios, se afla pe o fasie ingusta de pamant, la baza unor stanci de forma sfinxului si este un loc foarte aglomerat, atunci cand vin feriboturile. Autobuzele si taxiurile preiau pasagerii feriboturilor si ii duc spre capitala Fira, care se afla la marginea stancilor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post De ce afacerile offline au nevoie de promovare pe internet?
Next post Laptop MSI GT72 2QE Dominator PRO