Read Time:2 Minute, 11 Second

Imprimanta foto inkjet Epson L800, A4

0 0

De ce sa imi cumpar o imprimanta foto dedicata?

Este recomandata achizitionarea unui astfel de produs in momentul in care aveti nevoie de a efectua printuri multe, diferite formate de imagine, pe diferite tipuri de hartie, toate acestea la o calitate destul de buna. Pentru a face o alegere buna va recomand sa cititi cu atentie acest articol.

Multifunctionala sau imprimanta foto dedicata?

Aici depinde de nevoia fiecaruia, iar pentru a intelege mai bine ce ti se potriveste vezi exemplul de mai jos:
Esti la birou si ai nevoie sa printezi pe hartie normala un numar mare de documente, alb negru sau chiar color, insa calitatea printului nu conteaza foarte mult sau vrei sa scanezi si sa efectuezi copii xerox, atunci in situatia asta este recomandat achizitionarea unei multifunctionale, de preferat laser pentru a avea un cost foarte mic per pagina.

Daca esti un pasionat de fotografie si doresi sa iti printezi singur imaginile la o calitate cat mai buna, atunci sigur iti vei indrepta atentia catre o imprimanta inkjet dedicata foto.
De ce? In primul rand pentru ca imprimanta foto are un numar mai mare de nuante / cerneluri / cartuse, fiind capabila se redea mult mai fidel trecerile de la o nuanta la alta. Imprimantele profesionale au in componenta chiar si cate 3 cartuse pentru negru, fiind astfel capabile sa redea in printurile realizate mai multe tonuri diferite de gri.

De ce sa cumpar o imprimanta Epson L800?

Pai in primul rand pentru ca are 6 cartuse (T6736 – cartus light magenta, T6735 – cartus light cyan, T6734 – cartus galben, T6733 – cartus magenta, T6732 – cartus cyan, T6731 – cartus negru), cartuse cu ajutorul carora imprimanta devine capabila sa printeze la o calitatea foarte buna fotografiile tale.

Un al doilea mare avantaj al aceste imprimante il reprezinta sistemul CISS. Epson L800 are cartusele pozitionate in lateral dreapta, intr-un sistem numit CISS, ce au o capacitate destul de mare in comparatie cu dispozitivele obisnuite ce au o capacitatea medie de 7ml, aceast avand 70ml si avand o autonomie de pana la 1500 de fotografii printate cu dimensiunea de 10×15 cm.
Imprimanta Epson L800 o putem compara chiar cu un mini laborator foto. Este capabila sa printeze pe CD/DVD/BD printabile, A4, A5, A6, B5, C6, Envelope COM10, Letter,9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm, 16:9, Legal.

Imprimanta are in componenta sa un cap de printare Micro Piezo, ce ofera o rezistenta marita, calitate superioara si fiabilitate foarte buna.

Sisteme de operare comatibile: Mac OS X 10.5.8 sau ulterior, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post SEO vs. SMM
Next post Review Sony A7 II