Read Time:3 Minute, 7 Second

Hoverboard-ul – un mijloc de transport alternativ!

0 0

Scuterul electric – hoverboard-ul este un mijloc de deplasare de ultima generatie. Cei mai incantati sunt bineinteles copiii, insa acest tip de scuter electric poate fi utilizat inclusiv de catre adulti, pe drumul dintre casa si job si nu numai.

Ce este de fapt un hoverboard ?

Hoverboard-ul este un mijloc de transport, o alternativa atat la masina, cat si la bicicleta ori la trotineta electrica. Mai clar spus, este o placa electrica ( platforma constituita din doua elemente conectate reciproc, pentru a se putea inclina/misca independent una fata de cealalta ) cu doua motoare ce sunt alimentate cu energie, de catre o baterie incorporata.

Avantajele scuterului electric de tip hoverboard

Unul dintre cele mai importante avantaje pentru utilizarea unui hoverboard, este faptul ca nu aveti nevoie de permis ca sa-l folositi!

Totodata, este un mod rapid, simplu si ieftin de a parcurge distante mici, precum drumul pana la un magazin, pana la scoala sau la job, ori pentru plimbarile prin parcuri sau prin alte zone ale orasului.

Un alt avantaj de care suntem convinsi ca veti tine cont, este faptul ca o astfel de placa electrica se intretine foarte usor si se poate depozita oriunde – datorita dimensiunii mici!

Cum functioneaza un hoverboard?

Iata cum trebuie sa manevrati un hoverboard, in mod corect:

– pentru a va deplasa inainte: ambele picioare trebuie sa fie paralele pe placa si inclinate putin spre directia mentionata;

– pentru a va deplasa inapoi: se foloseste aceeasi regula ca cea de mai sus, cu singura diferenta ca picioarele vor fi indreptate catre inapoi;

– pentru a vira la stanga: pentru virajul la stanga va trebui sa inclinati piciorul drept spre inainte;

– pentru a vira la dreapta: pentru virajul la dreapta, trebuie sa inclinati piciorul stang tot spre inainte;

acceleratia si viteza: ambele depind de inclinarea placii spre inainte. Cu cat unghiul este mai inclinat, cu atat veti accelera mai tare iar placa va prinde viteza;

franarea: este foarte important sa stiti si sa franati atunci cand este cazul, pentru a calatori in siguranta pe scuterul electric. Asadar, pentru a frana nu trebuie decat sa reveniti in pozitia dreapta si sa nu mai inclinati picioarele spre inainte.

Functiile si accesoriile unui bun hoverboard

Este bine sa optati pentru un model de hoverboard care sa aiba GPS, mai ales daca sunteti la primul hoverboard.

Este foarte important ca acest tip de scuter electric sa fie dotat cu faruri si lumini, mai ales daca intentionati sa-l folositi noaptea!

Sistemul de pornire este de trei tipuri si anume: pornire la cheie, pornire la maneta sau pornire la buton, insa la momentul actual, cel mai indicat si mai apreciat este scuterul electric care porneste cu ajutorul unui buton;

 Hoverboard-ul ar trebui sa aiba cu siguranta atat viteze diferite cat si marsarier precum si un sistem special de recunoastere ( a proprietarului ).

 Sunt foarte apreciate modelele de hoverboard care au boxe incorporate pentru ca astfel puteti avea parte de o plimbare mult mai placuta! 🙂

Husa este destul de importanta si utila pentru transportul si depozitarea hoverboard-ului. Il fereste de praf ori alti factori externi care il pot deteriora.

Criterii de alegere a unui hoverboard bun

Viteza de deplasare a unui hoverboard nu va fi niciodata prea mmare, insa un bun dispozitiv ar trebui sa atinga macar 12km/h – modelul pentru copii si minim 16km/h – modelul pentru adulti.

Un bun hoverboard ar trebui sa poata fi utilizat inclusiv pe un teren mai accidentat sau daca trotuarul este ud. Insa, avand in vedere ca este un dispozitiv electric, nu va putea fi utilizat pe timp de ploaie!

Bateria si alimentarea: aceste doua aspecte determina functionalitatea hoverboard-ului asa ca sunt doua dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tineti seama inainte de a cumpara dispozitivul!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Destinatii turistice care par ireale!
Next post Locuri frumoase de vizitat in Romania!