Honda Africa Twin Adventure Sports
Read Time:2 Minute, 10 Second

Honda Africa Twin Adventure Sports

0 0

Modelul din 2018 CRF 1000L Africa Twin Adventure Sports a fost creat cu ocazia celei de-a 30-a aniversari, pentru a aduce un omagiu al modelului XRV650 din 1988. Este disponibila in cadrul unei scheme de vopsea tricolore, aceasta varianta de culori se va face doar in 2018. Fata de modelul standard CRF1000L Africa Twin Adventure Sports, aceasta motocicleta este evident mai inalta, cu un profil pentru sa mai plat si cu o pozitie a pilotului mai dreapta, pentru condus.

Datorita carenajului si parbrizului, aceasta oferea o mai mare protectie impotriva vantului, parbrizul fiind mai inalt cu 8 centimetri, deflectare de aer si bari de protectie pentru carene. Capacitatea suplimentara de 5.4 litri de combustibil ce extinde autonomia la peste 500 km. Aceasta vine si cu mansoane incalzite si cu o priza de 12V, care adauga un confort sporit.

Modelul Africa Twin din 2018 vine cu un plus major deoarece vine dotat cu sistemul Throttle By Wire (TBW), care aduce 3 modalitati de pilotaj: tour, urban si gravel, plus un mod user care este capabil sa memoreze parametrii personalizati de catre pilot, pentru a se potrivi conditiilor de pilotaj. Noua baterie pusa pe acest Adventure Bike este una Li-Ion la care s-au economisit 2.3 kilograme din greutatea totala fata de bateria din plumb. Spitele jantelor sunt facute din otel inoxidabil.

Inaltimea seii poate fi ajustat cu 20 milimetri, de la 900 milimetri la 920 milimetri (ambele fiind cu 50 de mm mai inalte fata de modelul standard, dar se vor putea cumpara separat doua sei mai joase pentru pilotii mai mici de inaltime. Rezervorul de combustibil este de 24.2 litri si consumul mediu al motorului este de 4.5 litri la o suta de kilometri.

Ca si dotari standard, motorul vine cu o noua suspensie SHOA, cu curse mari, care se poate ajusta pe compresie, protectia extinsa a parbrizului, scarite off-road marite, spitele din otel inoxidabil care ofera un plus de durabilitate, Emergency Stop Signal pentru franari urgente. Modurile de calatorie sunt formate din diferite niveluri de putere, scut metalic cu protectie marita, ambreiaj asistat, cele 3 moduri pentru putere (tour urban si gravel plus modul user care memoreaza modul de pilotaj al pilotului).

Din punct de vedere al accesoriilor, pentru noul model Africa Twin, vor fi disponibile cutiile de bagaje fabricate din aluminiu si o gama variata de accesorii Honda cum ar fi cric central, doua variante de sa joasa, alarma, kit protectie de ceata, schimbator de viteze pentru DCT, scarite din cauciuc pentru pasager, kit cutii de touring, o geanta de rezervor si proiectoare LED.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Istoria Greciei
Next post Ce sa nu ii faci niciodata masinii tale – 8 lucruri