Ghete cu fermoar, ghete piele naturală – Stiluri și culori la modă
Read Time:3 Minute, 7 Second

Ghete cu fermoar, ghete piele naturală – Stiluri și culori la modă

1 0

Dacă ai cumpărat sezonul trecut ghete cu fermoar la modă, nu le ascunde departe, deoarece, în primăvară vor fi în continuare relevante. Poți fi sigură că stilurile și tendințele modei nu se schimbă întotdeauna drastic de la sezon la sezon.

Ghetele cu fermoar fără toc sunt, fără îndoială, comode și practice. Acest lucru este recunoscut de toată lumea – atât de fashioniste, cât și designeri (nu fără motiv, deoarece în ultimii ani a existat o dominație a modelelor de ghete cu fermoar cu viteză redusă în colecții). Dar în această primăvară, designerii Zimmermann și Burberry le invită pe fashioniste să-și etaleze picioarele în toată gloria, purtând ghete cu fermoar (și nu neapărat cu tocuri înalte).

Ghete cu fermoar – Interpretări la modă

Estetica Chelsea trece ca un fir roșu prin colecțiile de toamnă-iarnă ale designerilor din acest sezon. Mărcile oferă tot felul de interpretări ale stilului ecvestru aristocratic – de la modele montate până la ghete cu fermoar frontal.

Ghetele practice din piele, cu toc mic sunt cea mai bună soluție pentru fiecare zi. Pot fi purtate în siguranță cu rochii tricotate, fuste mini, costume din două piese și look-uri din piele. Cele mai bune ghete cu fermoar au fost prezentate de Michael Kors Collection, Tod’s si Valentino. Adesea, aceste tipuri de ghete cu fermoar pot corespunde simultan mai multor tendințe.

Așadar, cu ghete cu fermoar poți forma  ansambluri diversificate. Pentru fetele care urmează tendințele, dar în același timp iubesc confortul și caracterul practic, aceste tipuri de încălțări sunt perfecte pentru ținutele de toamnă.

Vei găsi cele mai potrivite modele de ghete cu fermoar nu numai pe dichisite.ro, ci și în colecțiile designerilor Balmain, Isabel Marant și Rejina Pyo. Ghetele de damă nu mai sunt purtate doar pentru a încălzi picioarele. Acum sunt un detaliu care subliniază stilul și gustul purtătoarei. Ghetele cu fermoar joacă un rol important în crearea aspectului general și dau tonul întregului look.

Ghete piele naturală

Ghetele de damă pentru iarnă, din piele naturală și la modă în acest sezon,  sunt opțiuni șic oferite de cei mai mari couturieri ai lumii. Doamnele de toate vârstele și cu orice nivel de venit, vor putea să-și aleagă perechea potrivită de pe dichisite.ro.

Acordă atenție materialelor actuale, stilurilor clasice și originale, culorilor stilate. Dintre numeroasele modele de ghete piele naturală prezentate pe dichisite.ro, alege-le pe cele care se vor potrivi garderobei tale ca stil și culoare. Ia în considerare și ținutele de iarnă din punct de vedere climatic.

Dacă iarna se anunță aspră, ghetele din piele naturală călduroase și confortabile sunt prioritare. Unele dintre modele sunt diluate cu o nuanță plăcută de bej și catarame mici aurii cu sigla mărcii. Dacă ai nevoie de ghete călduroase de iarnă, alege modele din piele naturală.

Dichisite.ro îți oferă modele de ghete din piele naturală cu șireturi care ar trebui să fie legate în jurul gleznei. Sortimentul include opțiuni cu talpă plată și platformă înaltă, care vor proteja în mod fiabil picioarele de frig și zăpadă.

Ghete piele naturală cu detalii

Printre detaliile distinctive, se numără cataramele metalice de pe partea superioară a ghetei. În acest caz, modelul poate fi completat cu șireturi în față și catarame decorative.

Printre caracteristicile distinctive ale modelelor de ghete piele naturală se numără talpa joasă, ale cărei margini ies dincolo de limitele părții funcționale principale a produsului.

Soluțiile foarte elegante sunt modele cu top cu șireturi, care au fost prezentate de marile case de modă. Designerii oferă femeilor ghete piele naturală cu șireturi, cu talpă plată largă și accesorii metalice. Schema de culori este negru cu roșu, albastru cu negru și multe alte combinații, care vor atrage fanele stilurilor rock și gotice. Designerii s-au bazat pe culori la modă, utilizând nuanțe strălucitoare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Robor Previous post 3 soluții pentru a scăpa de ROBOR
Next post De ce anume ai nevoie pentru a juca volei?