Fuste jeans pentru toate timpurile
Read Time:3 Minute, 2 Second

Fuste jeans pentru toate timpurile

0 0

Fusta jeans este un lucru pentru toate timpurile, deoarece denimul nu se demodează niciodată. Există nenumărate stiluri de fuste jeans, deoarece în fiecare sezon designerii nu uită să-și completeze colecțiile cu articole jeans. Scurtă și lungă, albastru clasic și colorat, cu franjuri și broderii, fusta jeans este întotdeauna la modă.

Fusta din denim asimetrică

Pentru fetele tinere, desigur, fustele mini sunt cele mai potrivite. Ele arată elegant, cu tocuri. Proprietarele picioarelor subțiri pot alege cele mai îndrăznețe opțiuni. De exemplu, acordă atenție versiunii de fustă asimetrică scurtă, decorată cu plasturi.

O astfel de piesă se va potrivi atât celor care sunt mulțumite de silueta lor, cât și celor care doresc să ascundă o siluetă excesiv de slabă, deoarece modelul va adăuga volum șoldurilor.

Fusta din denim cu imprimeu luminos

Modelele îndrăznețe cu broderii sau aplicații sunt potrivite și pentru proprietarele picioarelor subțiri. Din punct de vedere vizual, decorul poate adăuga volum șoldurilor, fiind mai bine ca fetele supraponderale să nu riște alegând un astfel de model.

Fusta jeans cu franjuri

Acest tip de decor este o tendință în acest sezon. Șireturile suspendate, firele, panglicile sau chiar pandantivele arată foarte jucăuş și amuzant și, de asemenea, adaugă lungime fustei. Prin urmare, chiar și cea mai scurtă fustă cu franjuri este disponibilă pentru cei care doresc să-și ascundă șoldurile.

Fustă jeans subțire

În plus față de modelele ușor evazate, fetele le pot alege și pe cele potrivite pe corp. O astfel de fustă este sexy și se potrivește proprietarelor cu o conformație ideală. Garderoba poate fi completată cu un astfel de model, care sunt din nou relevante în acest sezon și sunt prezentate în colecțiile multor designeri de modă.

Fusta jeans cu talie înaltă

O fustă jeans cu talie înaltă îți va prelungi vizual picioarele. Acest model se potrivește tuturor. Aici este important să alegi lungimea potrivită.

Fusta jeans colorată

Atât denimul albastru clasic, cât și denimul colorat sunt populare în acest sezon. Există, de asemenea, versiuni la modă de culoare neagră și variații strălucitoare.

Pentru ca o astfel de fustă să nu adauge volum, ar trebui să fie monocromatică, fără modele și inserții. Principalul lucru este să alegi lungimea potrivită. Dacă sunt îndeplinite toate condițiile, o astfel de fustă se potrivește pe orice siluetă.

Fustă jeans cu flare înalte

Fetele tinere cu coapsele pline ar trebui să evite fustele extrem de mini. Pentru ele sunt potrivite modele de fuste cu o lungime chiar deasupra genunchiului, cu talie înaltă, iar croiala evazată este perfectă.

Fusta jeans decupată în partea din față

O astfel de fustă este ideală pentru fetele tinere. De asemenea, poate fi o versiune asimetrică, scurtă în față și lungă în spate. Există modele cu margini zdrențuite sau decorate cu detalii mari. Desigur, așa ceva poate fi ales de cel care are curajul și dorința să iasă în evidență.

Fusta jeans creion

O altă opțiune câștigătoare care se potrivește absolut tuturor fetelor este fusta jeans creion. Un model ales corect subțire, întinde vizual silueta. Fetele sub treizeci de ani, pot alege opțiunea cu butoane.

Fusta jeans cu nasturi

Fusta jeans cu nasturi este la modă, elegantă și potrivită la orice vârstă. De asemenea, fusta cu nasturi și talie înaltă îți poate face picioarele nesfârșite. Este foarte potrivită pentru femeile trecute de 30 de ani.

Fustă jeans dreaptă

Este o altă opțiune pentru fetele de peste 30 de ani. Cel mai ades, aceste modele de fuste au o croială evazată. Se potrivește bine cu diferite bluze, cămăși și tricouri. Este potrivită atât pentru fetele fragile, cât și pentru femeile plinuțe. Cu cât talia fustei este mai înaltă, cu atât picioarele tale vor apărea mai lungi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Epilare definitivă cu laserul Soprano Ice în cabinetele FinestetLine
We LOVE Music Festival Next post We LOVE Music Festival – Dă tonul naturii tale muzicale!