Read Time:1 Minute, 16 Second

De ce sa vizitezi Atena – Capitala Greciei!

0 0

Capitala Greciei trece printr-o perioada de scimbare urbanistica radicala, care nu s-a oprit la jocurile olimpice din 2004. Magnificul Acropole, incoronat de iconicul templu Parthenon, se ridica deasupra orasului, privind metropola moderna cum evolueaza. Atena este acum un oras cosmopolit, mai bogat si mai sofisticat. Acesata schimbare este evidenta in arta si in stilul de viata hedonist al atenienilor. Se deschid mereu noi restaurante stilate, magazine si hoteluri modernizate.

Probabil ca cea mai importanta schimbare este in centrul istoric, aproape de nerecunoscut de cand masinile au fost interzise, situri arheologice legate intre ele, in ceea ce a devenit cea mai lunga si mai frumoasa zona pietonala din Europa. Acest urias parc arheologic a unit trecutul cu prezentul, cu viata sociala si culturala care acum se desfasoara in jurul monumentelor antice si inconjoara cartierele. Atena ramane un oras al contradictiilor, pe cat de frustrant, pea tat de seducator. Este cel mai vechi oras din Europa, dar in continuare in stare de tranzitie. Este unul din cele mai sigure si mai pline de viata orase – un amestec de grunge si gratie, cu un incontestabil suflet urban.

Multi vizitatori vor ramane impresionati de viata tnultoasa de pe strazi si stilul de viata relaxat, unde oamenii stau la cfele nesfarsite si plimbari de seara, cineaza pana tarziu si se bucura de viata de noapte a orasului, mult dup ace majoritatea Europei s-a dus la culcare. Atenienii sunt primii care se vaita si dezbat neajunsurile din oras, dar majoritatea nu ar locui in alata parte.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cum faci SEO Local in 2019
Next post Inaugurare – Târg de Crăciun 2018 – 16 noiembrie