Read Time:2 Minute, 31 Second

Cum alegi vopseaua de păr potrivită – 3 criterii de care să ții cont

0 0

O persoană apropiată tocmai ce și-a schimbat nuanța părului, iar rezultatul este absolut fabulos? Desigur, am vrea și noi parcă acea nuanță, însă înainte de a face acest lucru este necesar să știm dacă ni se potrivește.

În funcție de cum alegem o vopsea de păr profesională, anumite trăsături ale chipului nostru vor fi puse în evidență sau, din contră, vor fi ascunse. De aceea, criteriul preferinței pentru o anumită nuanță nu este suficient în procesul decizional. Subtonul tenului, culoarea ochilor, forma și trăsăturile feței sunt aspecte de o importanță majoră, de care trebuie să ținem cont atunci când ne vopsim.

Cele mai importante 3 criterii de alegere a vopselei pentru păr

Menționăm succint cele mai importante 3 criterii în funcție de care trebuie să alegem nuanța unei vopsele de păr:

  • Subtonul tenului

Trăsăturile unei persoane cu un ten cald, care își permite să poarte bijuterii din aur, vor fi puse în valoare de o vopsea de păr care are la bază nuanțe de galben sau de roșcat. Pe de cealaltă parte, atunci când subtonul tenului este rece, iar persoanei respective îi stă mai bine cu bijuterii de argint, trebuie să aleagă o vopsea ce are la bază o culoare neutră sau o nuanță albastră.

  • Culoarea ochilor

Dacă alegem corect cea mai bună vopsea de păr pentru chipul nostru, culoarea acesteia ne poate evidenția frumusețea ochilor, oferind feței o luminozitate aparte. Pornind de la ochii albaștri, la cei verzi, hazel și căprui, nuanțele părului ar trebui să fie de la cele deschise de blond (pentru ochi albaștri), până la cele cu tentă portocalie (pentru ochii verzi), cele ușor roșiatice/arămii (pentru ochii hazel) și până la șatenul și brunetul închis (pentru ochii căprui).

  • Anotimpul

Cea mai bună vopsea de păr în funcție de anotimp trebuie aleasă cu mare atenție, ținând cont, în același timp, și de celelalte criterii. Dacă în sezonul cald sunt preferate nuanțele deschise „sărutate de soare”, în sezonul rece, când pielea se bronzează foarte greu și purtăm haine închise la culoare, vom prefera nuanțele închise, de șaten, brunet sau roșcat închis.

Vopseaua de păr GEROCOSSEN – acoperire de durată și formulă blândă cu firul de păr

Atunci când avem nevoie de o vopsea de păr bună, GEROCOSSEN este brandul pe care ne putem baza cu toată încrederea. Gama Silk&Shine dispune de o paletă impresionantă de culori, în care ne va fi imposibil să nu găsim o nuanță potrivită tenului și culorii ochilor noștri.

Concepută ca un produs care oferă o acoperire perfectă a firelor de păr albe și o rezistență impresionantă a culorii, vopseaua GEROCOSSEN Silk&Shine are în componența sa ulei de argan, keratină și proteine de mătase, ingrediente care protejează firul de păr în timpul vopsirii și oferă podoabei capilare o strălucire demnă de covorul roșu.

Alege o vopsea de păr bună din gama special concepută de GEROCOSSEN și schimbă-ți inteligent look-ul, astfel încât să te bucuri atât de o nuanță naturală, foarte frumoasă, cât și de protecția oferită de ingredientele selectate cu grijă!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cadourile personalizate – un mod simplu de a spune „ÎMI PASĂ”
Next post Usi de sticla pentru birouri moderne, mai productive