Creează, dăruieşte şi eşti mai fericit!

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa Năsăud  derulează în perioada 1 iunie-15 iulie2017 proiectul ,,Creează, dăruieşte si esti mai fericit!”, aflat la a doua editie în acest an.

Prin intermediul acestuia  DJST BN îşi doreşte să promoveze în rândul tinerilor o alternativă de  a petrece  timpul liber prin activitaţi creative.

Astfel, în 19 iunie 2013  ora 12:00 se va organiza pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistriţa concursul ,,Creează, dăruieşte şi eşti mai fericit!”.

La acest concurs se pot înscrie echipe formate din 3 membri (cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 ani) care vor realiza decoraţiuni interioare în tehnica origami . Toate decoraţiunile realizate vor fi donate azilului de bătrâni. De asemenea, cele mai reprezentative decoraţiuni vor fi premiate.

Perioada de înscriei este până în 18 iunie 2017, la ora 14:00 la sediul DJST BN , str.Parcului nr.1, Compartimentul de Tineret.

Menţionăm faptul că o parte din materialele necesare realizării decoraţiunilor vor fi puse la dispoziţie de către DJST BN ( hârtie colorată, aracet, rame şi carton).

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *