Continutul duplicat involuntar
Read Time:1 Minute, 34 Second

Continutul duplicat involuntar

0 0

Cea mai comuna problema din SEO ar fi cea a continutului duplicat. Probabil nici nu te astepti, dar poti sa fii printre cei ce se confrunta cu aceasta problema.

In ce consta problema aceasta de este asa de comuna?

Cel mai simplu de explicat este printr-o testare simpla, daca atunci cand accesati adresa site-ului dvs. el redirecteaza din http://domeniu.ro in http://www.domeniu.ro sau invers (din www in url-ul fara www). In cazul in care nu redirecteaza aveti aceasta problema a continutului duplicat, deoarece in motoarele de cautare veti avea 2 link-uri separate care vor avea acelasi continut.

Se detecteaza usor, dar se si repara usor aceasta problema, tot ce trebuie facut este un redirect 301 dupa ce analizat pe ce url aveti mai multe backlink-uri, daca este cazul. Problema aceasta nu afecteaza intr-un mod grav site-ul, dar ar fi bine de corectat tot ce se poate.

O alta problema comuna in legatura cu acest continut duplicat creat involuntar ar fi tag-urile, atunci cand ele duc catre aceleasi rezultate. Nu e bine sa creezi prea multe tag-uri doar de dorul de a avea cateva mici inner link-uri, mai bine nu le creezi decat sa te confrunti cu o posibila penlizare. Cel mai bine este sa-ti stabilesti o strategie de o lunga durata, spre exemplu sa iti stabilesti urmatoarele 5 titluri pentru articolele pe care vrei sa le acoperi si sa iti planuiesti tag-urile din ele astfel incat sa nu ai continut duplicat intre ele.

Detectarea lor nu este asa usoara, de aceea ar fi recomandat sa alocati mai mult timp pentru micile verificari atunci cand creati un articol.

Solutie din fisierul .htaccess pentru a repara usor problema de redirect in adresa www

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^domeniu.ro [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.domeniu.ro/$1 [L,R=301]

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Am vizitat Marmaris si Pamukkale
Next post Nikon AF-S DX 55-200mm ED VR II