Ce puteti face cu un display defect de Apple iPhone X, XS Max
Read Time:2 Minute, 14 Second

Ce puteti face cu un display defect de Apple iPhone X, XS Max

0 0

Daca displayul de iphone Apple iPhone X, XS Max vi s-a spart, nu e nevoie sa aruncati telefonul. Displayul se poate inlocui si va veti bucura in continuare de acelasi telefon mobil de care presupunem ca sunteti multumit pana in prezent.

Sigur ca este destul de neplacut sa va treziti intr-o buna zi cu displayul de iphone defect insa trebuie sa stiti ca din fericire Apple a gandit lucrurile usor pentru cei care sunt nevoiti sa-si inlocuiasca ecranul sau chiar sa-l repare (acolo unde este posibil).

Daca aveti probleme cu display de Apple iPhone X, XS Max, iata ce trebuie sa faceti

1. Verificati garantia

Exista trei situatii: telefonul nu mai este in garantie, este acoperit de optiunea AppleCare+ sau nu mai este in garantie. In cazul in care telefonul nu mai este in garantie nu trebuie sa va pierdeti speranta. Displayul poate fi inlocuit cu unul identic.

In cazul in care telefonul este in garantie, nu trebuie sa va bucurati prea tare. Daca displayl s-a spart accidental, el nu va fi acoperit de garantie, adica magazinul de unde l-ati cumparat nu va va schimba displayul gratuit. Daca in schimb, aveti o alta problema cu ecranul telefonului (de exemplu, nu afiseaza bine sau nu aveti deloc imagine pe display, iar acest lucru NU este cauzat de un accident, pentru ca l-ati scapat pe jos etc), atunci furnizorul va poate face garantia. Pentru orice detalii este indicat sa cititi cu atentie certificatul de garantie pe care l-ati primiti atunci cand ati cumparati telefonul.

Daca telefonul nu mai este in garantie, atunci puteti merge la service gsm smartmobitel.ro pentru inlocuire display Apple iPhone X, XS Max.

2. Salvati-va datele si fisierele (daca este posibil)

Pozele si orice alte fisiere importante de pe telefon ar trebui puse in iTunes sau iCloud. Le puteti transfera pe un laptop cu ajutorul unul cablu de conexiune intre cele doua dispozitive. Ideea este sa va salvati datele pentru ca exista riscul ca telefonul sa nu mai poata fi salvat. Sigur ca acest lucru depinde de gravitatea defectiunii. Dar este bine sa faceti un back-up mai ales daca aveti poze importante pe care nu doriti sa le pierdeti.

Pentru a face back-up pe iTunes, conectati dispozitivul iOS la un pc sau laptop cu iTunes instalat si apasati butonul „Backup”.

Daca va criptati datele, nu e nevoie sa introduceti din nou parola de acces. In schimb este important sa nu va uitati parola de criptare pentru a va putea accesa datele.

Pentru a face back-ul in iCloud, mergeti la Setting – iCloud – Storage si Backup (iOS7) sau Backup (iOS 8) si apasati Backup Now.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cure de slabire cu produse de slabit naturale
Next post 5 motive sa vizitezi Dubai in 2019