Ce inseamna SEO?
Read Time:1 Minute, 17 Second

Ce inseamna SEO?

0 0

SEO (Search Engine Optimization) este procesul prin care se imbunatateste si se promoveaza un site in scopul de a atrage mai multi vizitatori din motoarele de cautare. Tehnicile SEO pot implica optimizarea codarii unui site fara a face modificari vizibile pentru vizitatori. Ierarhizarea structurii sitului, evitarea sau rezolvarea unor probleme care ar putea impiedica motoarele de cautare sa indexeze complet site-ul sunt doar cateva din sutele de tehnici pe care le punem in aplicare pentru ca serviciile oferite de noi sa fie eficiente.

De ce site-ul meu are nevoie de servicii SEO?

Cei mai multi vizitatori si clienti provin din din motoarele de cautare precum Google, Bing sau Yahoo. Chiar daca retelele sociale genereaza un numar semnificativ de vizitatori, studiile arata ca motoarele de cautare aduc cu pana la 60% mai multi vizitatori decat orice alta metoda prin care se sporeste traficul unui site.

Motoarele de cautare reprezinta singura solutie de a aduce trafic targetat pe site – oameni care cauta ceea ce dvs. oferiti. Daca site-ul dvs. nu apare in primele rezultate ale motoarelor de cautare, pierdeti oportunitati uriase de a face vanzari.

Cuvintele cheie, termenii cautati de utilizatori, au o valoare foarte mare cand vine vorba de optimizare SEO. Experienta ne-a aratat ca traficul targetat adus de motoarele de cautare poate reprezenta reusita unei firme sau a unei organizatii. Vizitatorii targetati vor genera vanzari cum nicio alta metoda de marketing nu o va face. Investind in servicii SEO veti obtine un profit mult superior celui obtinut din alte tehnici de promovare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Optimizare (on-page) pentru un magazin online
Next post Sanatatea si siguranta in Grecia