7 fapte despre beneficiile unei diete alimentare crude. Bazat pe experiența personală!
Read Time:3 Minute, 0 Second

7 fapte despre beneficiile unei diete alimentare crude. Bazat pe experiența personală!

0 0

Fapt 1

Am slăbit 17 kg. O dietă alimentară crudă este cea mai bună modalitate de a pierde în greutate și de a face corpul să arate cât mai bine. Și nu aveam 120 kg, nu. Am cântărit 68 kg cu o înălțime de 172 cm. Acest lucru este practic ideal. Și să slăbești atât de multe kilograme este uimitor! Fără dietă, fără numărarea caloriilor, fără super sisteme. Totul este natural! Cine caută un supliment pentru slăbit, atunci iată – o dietă crudă.

Faptul 2

Somnul a scăzut cu 2-3 ore. Am început să mă trezesc foarte devreme, cam la ora 4-5. De câteva ori am dormit doar 4 ore de la 22:00 la 2:00. Am uitat ce este un ceas cu alarmă. M-am ridicat instantaneu din pat, fără alte 10 minute să mă întind. Acest lucru se datorează faptului că o dietă alimentară crudă folosește mai puțină energie pentru a descompune alimentele complexe. Și în fructe și legume există enzime care o fac singure. Astfel, corpul nu își risipește energia în timpul zilei și trebuie să se „reîncarce” mai puțin noaptea.

Faptul 3

Acneea și punctele negre de pe față au dispărut. O, cât de enervant este! Oricine este familiarizat cu acest lucru, cred, a încercat tot ce este posibil și încă nu înțelege motivul. Îmi amintesc eu însumi unguent de zinc și tot felul de clerasile, măști permanente. Totul nu merge. Faptul este că fața noastră face parte din sistemul limfatic, care elimină tot felul de toxine, toxine, grăsimi, sare etc. Atâta timp cât corpul tău este poluat și există probleme cu digestia, atunci acneea nu va merge nicăieri chiar și în timp ce te eschivezi. O dietă crudă va curăța toată murdăria de pe tine și fața ta va reveni la normal.

Faptul 4

100 km cu bicicleta în 6 ore. Rezistența ta sare atât de mult încât uneori pare nerealist. Energia pur și simplu nu se termină. Am mers cu bicicleta în primul an și am luat o astfel de distanță fără niciun antrenament. Aș putea să o fac pentru atotștiutor?! Nu!!! Un alt bonus foarte interesant este că toată transpirația dispare. Cine are o problemă cu acest lucru, anunțați-l că motivul pentru aceasta este o alimentație necorespunzătoare.

Faptul 5

+ 2-3 ore de timp liber în fiecare zi. Nu trebuie să gătești pe o dietă crudă. Am fost, am cumpărat, am curățat, am mâncat. Nu este nevoie de oale, tigăi și tot felul de dansuri cu un tambur lângă soba cu gaz. În acest sens, viața devine mai ușoară și începeți să vă dați seama că, în general, suntem obișnuiți să ne îngreunăm viața, pierdem timpul, nu lucruri de neînțeles.

Faptul 6

1 an fără gripă și tuse. Am uitat în general ce este. Mă uit la alți oameni care „mucă” și vin cu o altă „prostie” despre cum au fost aruncați cu fereastra deschisă și devine amuzant. Gripa este funcția naturală a corpului de a spăla toate deșeurile din corpul dumneavoastră. Pe o dietă alimentară crudă, nu există astfel de deșeuri, nu există nimic de curățat.

Fapt 7

Mintea este limpede și cristalină. Memoria funcționează perfect. Nevoia de auto-dezvoltare este restabilită, potențialul creativ natural se trezește. Există un interes foarte puternic pentru viață. Starea de spirit este uniformă, veselă. Un sentiment constant al prezenței fericirii. Problemele se intensifică doar.

Este o modalitate ușoară? Nu.
Vei reuși? Veți afla călcând pe această cale.
Devine toată lumea un foodist crud? Departe de.
Nutriția ne determină ființa? Categoric da!
Ar trebui să treceți la o dietă crudă? Depinde de voi să decideți!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Proverbe de bani care vă vor afecta succesul financiar
Next post Magia fascinantă din Capadocia