32 concluzii de viață până la vârsta de 32 de ani
Read Time:12 Minute, 50 Second

32 concluzii de viață până la vârsta de 32 de ani

0 0

Am împlinit 32 de ani pe 18 februarie 2021. Desigur, nu cred aceste cifre, dar conform pașaportului este! Pe Internet, am dat peste concluziile vieții pentru o anumită dată de naștere. Și m-am gândit, de ce nu ar trebui să notez o astfel de listă. Mai întâi, pentru tine, să revii periodic la el. Și, poate, la 62 de ani, râdeți de toate acestea. În al doilea rând, pentru tine, dragul meu cititor. Poate poți lua ceva pentru tine. Spun imediat că acestea sunt concluziile mele subiective și nu sunt ultima soluție. Amintiți-vă, adevărul este undeva aproape. Merge!

Viața este un joc pe computer

Toată lumea a văzut filmul „The Matrix”. Deci acest film nu este doar o fantezie a tinerilor frați de regizori. Acesta este de fapt cazul. O minte superioară a venit cu această simulare. Și trăim aici după regulile sale. Trecem prin povestiri și obținem experiență. Personajele sunt nesfârșite, spre deosebire de jocurile pe computer. Și fiecare are propriul scop. De aceea este atât de greu să o găsești. Acest joc se va încheia și va exista unul nou. Prin urmare, joacă frumos, astfel încât să nu ți se întâmple.

Recunoștința este prima ușă către o viață mai bună

Vrei să-ți schimbi viața în bine? Ridicați-vă vibrațiile. Acest lucru se poate face prin practica recunoștinței. Mulțumește întotdeauna, peste tot și tuturor. Deschideți-vă deja chakra inimii. Las-o să respire. Iar dragostea care începe să se revărseze din ea va începe să facă minuni în viața ta.

Unde vă este atenția, există creștere

Una dintre funcțiile conștiinței este atenția. Acesta este principalul dvs. instrument de creștere. Oriunde este atenția, există energie. Oriunde este energia, există schimbare. Tot ce aveți nevoie este să învățați cum să vă gestionați atenția. Acest lucru se poate face datorită tehnicilor de focalizare pe obiecte. Cred că abilitatea de concentrare este cea mai importantă abilitate pe calea realizării obiectivelor și a succesului în viață în general. Restul abilităților sunt mai puțin importante.

Dacă vrei să-l faci să râdă pe Dumnezeu, povestește-ne despre planurile tale

Crezi că ești un astfel de Creator al Realității. Aha, acum! Ești un mic prăjit în acest joc imens. Mi-am dat seama de asta când planurile mele într-un moment frumos din viața mea s-au prăbușit și a început depresia. După aceea, înțelegeți că există o mare forță care vă ghidează. Și ea a scuipat pe tine și planurile tale. Acum planific mai puțin și trăiesc mai mult în aici și acum. Nu poți ști ce se va întâmpla mâine. Viața are propriile planuri pentru tine.

Nu există timp – există eternitate

Fără trecut, fără viitor. Există doar Aici și Acum. Fără moarte, fără naștere. Există ființă eternă. Când înțelegeți acest lucru și îl veți trece prin experiență, atunci viața va deveni mai ușoară. O mulțime de tensiune va dispărea, va apărea energia. Te vei bucura de fiecare moment al timpului. Nu te vei grăbi să trăiești această viață. Astăzi sunteți pe Pământ, mâine veți fi într-o altă dimensiune. Și când vă amintiți acest lucru, toată suferința voastră pământească va părea complet nesemnificativă.

Gândurile sunt materiale

Pentru ca gândurile să se materializeze, sunt necesare imaginația, o stare emoțională pozitivă de a deține un obiect și acțiuni (intenție) pentru implementarea acestuia în lumea materială. De regulă, oamenii se descurcă bine cu primul, dar cu al doilea și al treilea punct sunt răi. Prin urmare, dorințele tale nu sunt îndeplinite. Toți putem fi magi, dar nu toată lumea este dispusă să depună eforturi.

Sănătatea este cea mai mare prioritate în viață

Nu te gândești la sănătatea ta până când cocoșul nu mușcă. Și, de regulă, începe să ciocnească după 30. Energia este mai mică, metabolismul este mai puțin, ies afară diverse răni. În general, la 32 de ani nu ești la 22 de ani. Și cu cât mai în vârstă – cu atât îți dai seama mai bine de asta. Acum trebuie să vă mențineți sănătatea, deoarece corpul nu este etern. Somn, mâncare, mâncare, mișcare. Dacă nu există suficientă energie, atunci este pur și simplu inutil să pompăm peste alte zone ale vieții. Concentrați-vă mai întâi asupra sănătății!

Nutriția vă afectează nu numai corpul, ci și mintea

Majoritatea produselor alimentare care se află pe rafturile magazinelor noastre vă cântăresc corpul și vă înnorează mintea. Nu este foarte clar când nu ați experimentat o altă stare – o stare de ușurință, energie, calm, bucurie, claritate ridicată și concentrare a minții. Nici nu știi cât de productiv poate fi corpul și mintea ta. Îmbunătățiți-vă nutriția, dar fără fanatism, altfel puteți înnebuni. Mai multe alimente vii în loc de alimente moarte. Mai multă apă în loc de cafea.

Somnul este principala meditație

Nu trebuie să practicați meditația dacă nu vă puteți regla nici măcar somnul. La fel ca meditația, somnul vă ajută să vă opriți mintea și să vă ajutați corpul să se deplaseze într-o stare relaxată, în care este reîncărcat și întreaga conștiință este fulgerată. Numai prin ajustarea somnului, veți scăpa deja de stres, depresie, anxietate și alte boli ale minții, devenind sigur emoțional! Și acest lucru este foarte important!

Două state de învățat

Strângeți și relaxați-vă. Primii suntem învățați practic de la grădiniță, apoi școală, institut, muncă. Te-a învățat cineva cum să te relaxezi? Cred că nu. Prin urmare, trebuie să înveți singur această abilitate. Și cu cât mai devreme, cu atât mai bine. Datorită incapacității de relaxare vine epuizarea vieții, diverse boli. Și orice ar putea spune cineva, va veni o perioadă în care vă veți reveni. Totul este în echilibru în această lume. Nu poate fi păcălit lucrând mai mult.

Flexibilitatea este principalul semn al sănătății

Când eram tânăr, am crezut că sănătatea este legată de forță, greutăți mari și multă mâncare. Acum cred că sănătatea înseamnă flexibilitate, lucru cu corpul tău și nu mănânci suficient. Încercați să stați pe o împărțire sau să efectuați o asana de yoga dificilă și să înțelegeți cât de rău sunteți.

Iertarea și acceptarea sunt cele mai bune practici de vindecare

Când nu acceptăm ceva, atunci întreaga noastră structură energetică este tensionată. Apar blocuri, care se manifestă ca boli în corpul fizic. Cel mai dificil lucru este să înțelegem ce nu acceptăm sau cui ne împotrivim. Aceasta este o lucrare interioară foarte dificilă, care poate dura ani de zile sau chiar o viață. Dar ne putem vindeca fără medici.

Viața este un pendul

Nu poți fi în aceeași stare mult timp. Tremuri constant. Așa funcționează această lume bipolară. Astăzi ești vesel, mâine ești trist. Astăzi ești fericit, mâine suferi. Astăzi ești de succes și bogat, mâine nu mai ai ce mânca. Astăzi ești sănătos, mâine minți și nu te poți mișca. Totul se poate schimba în orice secundă. Tine minte asta!

Ai încredere în intuiția ta, nu în logică

Există două tipuri de oameni. Unii logicieni care gândesc, calculează, calculează constant, dar ce va fi mai bine. Și există intuiții care trăiesc cu chemarea inimii. Așadar, toată umanitatea noastră trece de la gândire și cunoștințe intuitive. Intuiția pe termen lung câștigă întotdeauna mintea și logica. Învață să asculți vocea ta interioară, sufletul tău – acesta este principalul secret al succesului.

Nu există condiții pentru fericire

Voi fi fericit dacă voi avea o sănătate bună, voi găsi un partener, voi avea o slujbă interesantă, voi câștiga mulți bani, voi călători de 3 ori pe an și încă 1000 dacă … Toate acestea sunt jocuri de minte și nu au nimic de-a face cu starea de fericire. Nu trebuie să cauți fericirea – trebuie să fii. Este o stare de a fi util fără nimic. Din păcate, majoritatea oamenilor nu se pot simți așa. Au nevoie de ceva din ce în ce mai mult …

Iubirea începe de la tine

Abia după 30 mi-am dat seama că nu mă iubesc pe mine. Până nu te iubești pe tine, nu îi vei iubi pe ceilalți. Părinți, suflet pereche, copii, prieteni, cunoștințe, natură, animale, planetă, Dumnezeu. Iubirea este un act de dăruire. Oferă-ți mai întâi ție, apoi celorlalți. Nu, acesta nu este egoism. Aceasta este tocmai iubirea de sine.

Nu promite niciodată nimic nimănui

Nu dețineți controlul asupra vieții voastre, sunteți condus. Și dacă credeți că dețineți controlul asupra acestuia, atunci sunteți încă condus. Promisiunile sunt prea nesigure pentru a face promisiuni, deoarece există prea multe variabile independente în viață. Cu o promisiune, poți pierde pentru totdeauna oamenii care îți pasă. Și acesta este un preț prea mare pentru o promisiune rapidă și prost considerată. Este mai bine să o faci și să vorbești mai puțin cu limba ta.

Singur pe teren nu ești un războinic

Credem că suntem atât de puternici încât putem realiza și depăși totul. Dar aceasta este o altă iluzie. A venit un moment în care suntem complet lipsiți de apărare și nu putem face față fără ajutorul altcuiva. Abia atunci ne dăm seama că fără conexiuni nu suntem nimeni și nu există nicio modalitate de a ne suna. Prin urmare, este mai bine să ai un mediu apropiat care să te ajute în cel mai dificil moment. Când vă simțiți rău, cereți ajutor. Aceasta este puterea ta.

Cu toții suntem diferiți

Am crescut în diferite familii, în diferite orașe și în diferite culturi. Avem experiențe de viață diferite. Avem talente diferite. Avem o altă viziune asupra lumii. Avem principii diferite. Avem obiective diferite. Avem temeri diferite în cap. Avem medii diferite. Avem câștiguri diferite. Și multe alte lucruri diferite. Prin urmare, este necesar să învățăm să acceptăm oamenii așa cum sunt. Aceasta este o sarcină foarte dificilă cu care mă lupt și este departe de a fi ușoară.

Cu toții suntem călători solo …

Oamenii vin și pleacă din viața ta. Toată viața îmi amintește de un autobuz. Când oamenii intră la o oprire și pleacă la alta. Și continuați. Deci viața este doar o serie de întâlniri. Cu cineva mai mult timp, cu cineva mai puțin. Acei oameni care aveau, de exemplu, 22 de ani când eram, mi-au părăsit viața și odată au fost importanți pentru mine. Și acei oameni care merg cu mine acum prin viață pot coborî din autobuz în viitor și voi merge mai departe.

Prietenii sunt principalii trădători

Nu te aștepți la un truc murdar de la prietenii tăi. Ești relaxat. Ai o mare importanță. Acesta este un prieten. Nu va împrumuta. El va ajuta întotdeauna, ajută. Iar cele mai puternice lovituri vin de la ei. Atunci când nu aștepți. Oricât nu-ți poți imagina. Nu sunt o mărime potrivită tuturor. Sunt oameni cu care trec prin viață de mai bine de 25 de ani împreună! Le sunt foarte recunoscător pentru asta! Dar trebuie să fii mereu în alertă! Cel care este avertizat este înarmat!

Singurătatea este esențială

Nu contează cine ești – un introvertit sau un extrovertit. Toată lumea trebuie să fie singură o vreme. Este necesar să vă dați seama cine sunteți, care sunt dorințele voastre, să înțelegeți ce vă oferă plăcere, vă stârnește un interes autentic, unde vă îndreptați. Acul busolei trebuie răsucit în mod constant, altfel în grabă puteți merge în locul greșit.

Mediul tău te afectează mai mult decât pe tine

Prin urmare, în toate cărțile și videoclipurile despre succes, se spune astfel despre importanța mediului. Și nu degeaba repetă. Vă poate ridica și coborî. Părinții nu sunt aleși, ci o persoană dragă, prieteni și cunoscuți, da. Fii atent la acele persoane cu care dormi, mănânci, lucrezi și te relaxezi. Încercați să o faceți o mare frumoasă, nu o mlaștină suptă.

Citiți mai puțin, faceți mai mult

A fost o perioadă în care citeam cărți despre auto-dezvoltare. Înghițindu-le pe rând. Acest lucru este, în principiu, normal. Toată lumea merge pe acest drum. Mai întâi trebuie să câștigi cunoștințe. Și atunci trebuie să începeți acțiunea. Viața nu se schimbă pentru cel care citește, ci pentru cel care acționează. În cărți, oamenii își descriu drumul. Calea ta, crede-mă, va fi diferită. Și nu veți găsi scheme de succes în nicio carte!

Minimalismul oferă mai multă libertate

Cu cât mai multe lucruri și oameni din viața ta, cu atât îți dorești mai mult. Apetitul vine cu mâncare. Si aici. Actuala societate de consum a ajuns la un punct mort. Nu se simte fericit și liber să consume mai mult. Minimalismul este un stil de viață care mă face mai liber și mai fericit. Venim cu toții goi în această lume, goi o vom părăsi.

Oamenii nu se schimba

Multe se pot schimba: obiceiuri, principii, viziune asupra lumii. Dar caracterul unei persoane nu se schimbă. Așa cum am fost acum 15 ani, am rămas așa. Și oamenii din jurul meu. Prin urmare, când oamenii spun că s-au schimbat, mă face să râd. – În ce loc? – Vreau să întreb!

Nu te compara niciodată cu nimeni

Vă va aduce doar suferință. Vor exista întotdeauna oameni care sunt mai frumoși, mai bogați, mai de succes. Amintiți-vă că calea voastră este calea voastră. Ești unic și irepetabil. Ai experiența ta. Aceasta este experiența pe care sufletul tău a ales-o înainte de a ajunge aici. Și ți se oferă anumite situații și condiții pentru ca tu să treci prin această experiență.

Înălțimea ta este locul în care ți-e frică

Cele mai mari schimbări din viață se întâmplă atunci când ieșim din zona noastră de confort. Și în spatele zonei de confort există întotdeauna o zonă de incertitudine. Există gardieni în această zonă de obscuritate – temerile noastre. Iar cel care le face față primește experiență, bogăție, faimă și alte bunătăți ale acestei lumi. Ieșirea din zona de confort nu este încă suficientă pentru succes; totuși nu trebuie să vă târâți înapoi în ea.

Alergăm după ceea ce nu ne ajunge

Majoritatea aleargă după bani? De ce? Deoarece această resursă, de regulă, nu este disponibilă la început. Și apoi fug pentru sănătate! De ce? Pentru că resursa care a fost, începe să fie epuizată. Și așa cu toate resursele. Și există doar 5 dintre ele: energie, conexiuni, cunoștințe, finanțe și timp. Pentru aceasta, este necesar să se dezvolte armonios, astfel încât toate aceste 5 resurse să fie din abundență. Altfel, ajungi ca un „Resurcemen” unilateral, ceea ce este complet ineficient!

Fă ce iți place

Adică un hobby. Aceasta este singura modalitate de a începe să te bucuri de viață. Petreceți mai mult timp pentru hobby-ul dvs. și apoi încercați să-l monetizați. Găsește-ți locul de muncă preferat, care îți va aduce bucurie și va aduce beneficii altor persoane. Toată lumea are interese. Dacă nu le aveți, atunci îmi pare rău. S-ar putea să fiți deja mort.

Banii sunt energie

Energia monetară este un flux. Un flux există doar atunci când este în mișcare. Acest lucru necesită doi poli. În cazul banilor, este capacitatea de a le lua și a le da. Dacă nu te simți îndreptățit să accepți ceva, atunci nu îți va veni. Dar, dacă chiar accepți, dar nu dai, atunci energia nu are încotro și pur și simplu „va merge rău”. Și nu mai vorbim despre acțiuni fizice, ci despre starea interioară. Trebuie să luați și să dați ușor, vesel, cu o inimă iubitoare.

Nimic nu este permanent ca temporar

Nu trebuie să ne agățăm de nimic. Totul vine și pleacă. Aceiași 32 de ani au venit și au plecat. Vor fi 33) Prin urmare, așa cum a spus umoristul Efim Shefrin: „Trebuie să trăiești ușor!”. Îmi doresc mie și vouă!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cazare Băile Olăneşti 2021
Next post Proverbe de bani care vă vor afecta succesul financiar