Adrian Stef personal blog

table lamps

Consiliul Judetean Satu Mare in sedinta ordinara

Consiliul Judetean, Proiecte, Satu Mare Add comments

Sedinta CJ 19.04.2010 - 1Azi cu incepere de la ora 14:00, a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Judetean Satu Mare.Sedinta a fost una scurta dar extrem de concentrata.Dupa “Groapa de gunoi” si “Luna Ses” a venit acum si vremea sistemului de sanatate.Proiectele importante de pe ordinea de zi au fost cele care au aprobat studiul de fezabilitate  pentru Unitatea de Primiri Urgente (UPU) si pentru cladirea spital din cadrul Proiectului Integrat, “Reabilitare si extindere Spital Judetean de Urgenta Satu Mare”.Tot reabilitarea infrastructurii de sanatate a vizat-o si urmatorul proiect in care s-a aprobat studiul de fezabilitate pentru cladirea  Spitalului Judetean, sectia Boli Infectioase.O alta veste buna este cea conforma careia in acest an Ministerul Sanatatii ne va aloca sume pentru a amenaja UPU si pentru a incepe lucrarile de reabilitare de la “Contagioase”.Cred ca fiecare dintre voi stiti cum arata infrastructura sanatatii satmarene si imi veti da dreptate in momentul in care am apreciat ca foarte importante aceste trei proiecte.
Aprobarea Programului de transport intrajudetean a fost un proiect care a presupus Sedinta CJ 19.04.2010 - 2dezbateri aprinse.Unul dintre operatori a fost si prezent in sedinta si a incercat sa reclame discret in alocutiunea lui situatia de incompatibilitate in care se afla, colegul nostru de la PD, consilierul judetean Kira Beniamin.Dupa spusele reclamantului aceasta situatie de incompatibilitate exista datorita faptului ca firma de transport pe care o detine consilierul judetean este implicata in programul de transport.Acest proiect de hotarare incearca sa puna punct la o prima parte de conflicte care au aparut intre operatorii de transport in disputa lor pe traseele judetului si pe orele de plecare.Sper ca institutia Consiliului Judetean sa termine cat mai repede cu aceasta pozitie de mediator in razboiul transportatorilor si sa se intoarca la rolul sau de superviser al conditiilor oferite in transportul intrajudetean de persoane satmarenilor.

P.S. Era sa uit……am alocat bani tot in sedinta de ieri municipiului Carei pentru a-si  reabilita acel tronson de la intrarea in localitate dinspre Satu Mare.Era mai ceva decat in Kosovo…..cred ca locuitorii din Carei vor fi foarte fericiti( si nu numai)!

Be Sociable, Share!
PlictisitorMai merge!AcceptabilOk!Excelent (11 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

6 Responses to “Consiliul Judetean Satu Mare in sedinta ordinara”

 1. Vote -1 Vote +1IONEL MESAROS
  Says:

  Astept o veste buna de la Ministerul Sanatatii!Cand bolnavii cronici ce sufera de afectiuni ale tiroidei vor gasi medicamente,chiar si necompensate ,in tara lor?Pana cand vom fi determinati sa luam azimut Budapesta pentru medicamentele de care acesti bolnavi sunt dependenti?De ce ,pe langa Asigurarile de sanatate percepute de statul roman,acesti bolnavi sunt nevoiti sa-si caute medicamentele in Ungaria?
  P.S.
  Aceste intrebari ,intr-un fel sau altul ,le-am adresat forurilor medicale ,locale si nationale,iar raspunsul nu a survinit nici dupa trei luni,cand in mod firesc ar trebui sa fie obtinut in maximum 30 de zile!
  Adrian,nu astept raspuns de la tine,insa mi-am exprimat si aici indignarea pentru ceea ce se intampla in Sistemul medical,fapt pentru care imi cer scuze!
  Traim in tara lui Papura Voda,facem haz de necaz si regretam tot mai mult ca traim in Tara nepasarii!

 2. Vote -1 Vote +1georgeta
  Says:

  Beny Alex nu e in conflict de interese cu firma lui? Am auzit ca tot firma lui castiga desi au sentinta judecatoreasca pe anularea a 19 curse, in sedinta s-au aprobat 20 de curse pentru aceeasi firma.Restul de consilieri de ce accepta asa ceva? Govor zicea ca e legal, dar eu cred ca mai ilegal de atat nu se poate.

 3. Vote -1 Vote +1Cristian
  Says:

  Chiar cum e cu rutele astea ?
  Nu exista licitatii online sau ceva de genul asta ?

 4. Vote -1 Vote +1Adrian Stef
  Says:

  pentru Cristian

  Licitatia a organizat-o Consiliul Judetean!Problema este ca rutele au fost gandite prost si din pacate sunt cativa operatori care se suprapun!

 5. Vote -1 Vote +1Adrian Stef
  Says:

  @PD-isti sau PD-iste

  Ma bufneste rasul!Sunteti patetici!Chiar v-am crezut mai inventivi!
  Astept mesajele voastre care sa emita ceva destept cat de cat argumentat in sustinerea prostiilor comise de Guvernul vostru!
  Mai incercati!

 6. Vote -1 Vote +1Adrian Stef
  Says:

  @georgeta

  Nu e vorba de Beny Alex!Este vorba de Beniamin Kira, patronul firmei de transport Orizont!

Leave a Reply


replica watches for sale  replica rolex watches  fake breitling watches  replica omega watches  replica cartier watches  replica tag heuer watches