Adrian Stef personal blog

table lamps

Olimpiada Nationala de Educatie-Tehnologica

Consiliul Judetean, Satu Mare, Tinerii Add comments

Olimpiada Nationala de educatie-tehnologica 07.04.2010Daca acum 2 ani la Satu Mare s-a organizat faza nationala a Olimpiadei de Geografie, iar acum un an am gazduit si am organizat Olimpiada Nationala de Religie si Limba Maghiara, anul acesta vedem ca a venit randul Olimpiadei Nationale de Educatie-Tehnologica, si constat ca nu au trecut doua saptamani de cand am decernat premii la Olimpiada Internationala de Matematica.Toate aceste discipline, bineinteles alaturi de Inspectoratul Scolar, au avut sprijinul Consiliului Judetean Satu Mare de fiecare data in organizarea acestor competitii.
Pentru trei zile Judetul Satu Mare este capitala Romaniei in ceea ce priveste disciplinele in domeniul educatiei-tehnologice avandu-i musafiri pe cei mai titrati profesori gimnaziali si universitari care vor avea si o misiune extrem de grea, de a desemna pe cei mai capabili.
Imi doresc din tot sufletul ca in perioada derularii acestei competitii, dar mai ales in momentul in care juriul va desemna castigatorii, sa primeze un singur principiu, si anume, sa castige cei mai buni.Multa bafta tuturor.

Be Sociable, Share!
PlictisitorMai merge!AcceptabilOk!Excelent (19 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

8 Responses to “Olimpiada Nationala de Educatie-Tehnologica”

 1. Vote -1 Vote +1Jimmy
  Says:

  Mă bucură veștile bune! Din păcate sunt din ce în ce mai puține, în ultima vreme. Nu din întâmplare, veștile bune vin din Transilvania.

 2. Vote -1 Vote +1IONEL MESAROS
  Says:

  Ma bucur cand Satu Mare iese din anonimat prin evenimente pozitive!
  Organizarea Olimpiadei la disciplinele din domeniul educatiei-tehnologice ,tocmai la noi in municipiu ,este o alegere fericita.Probabil, criteriul pentru care s-a ales aceasta locatie este performanta tinerilor satmareni din ultimii ani in acest domeniu.
  La fel ca tine,sper ca in desemnarea castigatorilor sa primeze un singur principiu:sa castige cei mai valorosi!
  Multa bafta participantilor!
  Felicitari organizatorilor:Inspectoratul Scolar si Consiliul Judetean Satu Mare!

 3. Vote -1 Vote +1laura
  Says:

  am avut copilul care a participat la aceasta olimpiada si este nemultumit de notarea care sa facut la probe si am ajuns ca parinte sa cred ca acesti copii buni si care invata cu adevarat nu au sanse sa reuseasca in fata celor care au parinti cu relatii
  inca o data copilul meu a observat ca nu se merita sa mearga la aceste olimpiade ca nu sunt corecte si punctajul nu se da pe drept.deci traim in romania si asta explica totul

 4. Vote -1 Vote +1Cristian
  Says:

  Da ,laudabil . Felicitari organizatorilor.
  Numai vreau sa sublinez ceva avand specialitatea in domeniu.
  Satu Mare un judet realtiv mic, cu FOARTE putin progrmatori “repatriati” (ca mai toti raman pe unde au facut studiile sau sunt plecati) ce face pentru a-si pastra programatorii ?
  Mareste impozitul de aprope 4 la norma de venit pentru prestari servicii informatice (PFA)!!!
  TImisoara unde sunt oameni cu cap o scade impozitul si e de 3 ori mai mic ca in SM !!!
  Toate firmele din VEST (mici si mijlocii) din pacate isi platesc oamenii prin PFA.(astfel au costuri mai mici si angajatii venituri mai mari)
  Eu zic ca pe langa imaginea buna adusa in special Consiliului , poate ar fi bine sa se faca ceva pentru programatorii din SM ,ceva concret cum au facut cei din TM altfel meseria asta in SM va fi pe cale de disparitie.
  Si credeti-ma e una din putinele meserii la care romanii sunt competitivi afara si care poate sa aduca beneficii judetului.
  Adi ,daca tu ca viitor primar vei avea in program ceva care sa ii stimuleze pe programatorii din SM sa revina sau sa ramana in SM (prin politici fiscale la nivel local sau prin diferite mijloace legale care pot stimula
  productia locala de soft) vei avea sprijinul meu 100% (atat cat voi putea )
  Crede-ma ca e una din putinele “afaceri” la care avem cautare in lume.

 5. Vote -1 Vote +1Adrian Stef
  Says:

  pentru Jimmy

  Da asa e, in ultima vreme puterea in loc sa ne prezinte solutii pentru redresarea economiei, PD-ul ne ofera arestari si accidente rutiere in direc!Acestea au menirea de a distrage atentia de la problemele grave cu care se confrunta Romania!

 6. +1 Vote -1 Vote +1Adrian Stef
  Says:

  @Ionel Mesaros

  Noi Consiliul Judetean ne-am implicat de fiecare data cand Inspectoratul Judetean ne-a cerut sprijinul in organizarea acestor evenimente!Indiferent ce culoare politica are persoana care este la conducerea Inspectoratului Scolar acest gest trebuie sa-l facem pentru judet!Pacat ca PD-ul nu gandeste la fel ca si noi!

 7. Vote -1 Vote +1Adrian Stef
  Says:

  @laura

  Imi pare rau pentru ce a patit copilul tau!Inspectoratul Scolar si Ministerul Educatiei au decis componenta Comisiei Nationale de Evaluare care a notat si jurizat elevii!Imi pare rau ca incompetenta actualei puteri, nepriceperea si lipsa de profesionalism al PD-istilor se resfrange si asupra copiilor nostri!Partidul Democrat nu se descurca sa ofere specialisti pentru pozitiile cheie din structurile guvernamentale dar se descurca sa politizeze evenimentele!Acelas lucru s-a intamplat si ieri la decernarea premiilor de la Olimpiada Nationala!……pregatesc un articol pentru a relata cele intamplate!

 8. Vote -1 Vote +1Adrian Stef
  Says:

  @Cristian

  Multumesc mult pentru informatiile furnizate!Ma voi documenta in aceasta privinta!Sigur vom avea propuneri si pentru acest domeniu,in ceea ce priveste politicile fiscale, in proiectul politic cu care ne vom prezenta in fata electoratului satmarean!

Leave a Reply


replica watches for sale  replica rolex watches  fake breitling watches  replica omega watches  replica cartier watches  replica tag heuer watches